Links


 

Brand Bier
Neerlandshe oudste Bierbrouwerij
Alles over het bier wat bij ” De Tijd” getapt wordt.
Trouwservice Joosen
Stalhouderij Gebr. Joosen Breda, gespecialiseerd in trouwkoetsen, rouwkoetsen en huifkartochten
Happen en Trappen
Een culinaire fietstocht door Nederland!
Happen en Trappen brengt u naar de prachtigste plekjes in Nederland. Een dag lang fietst u een schitterende fietsroute, waarbij u onderweg stopt voor heerlijke en verrassende gerechten. En dat alles voor één vaste prijs! De gemiddelde lengte van de fietsroutes ligt tussen de 50 en 60 kilometer.
Bijzonder Brabant
Brabantse toeristisch recreatieve site
Bloemen Corso Zundert
Alles over het grootste bloemencorso van Europa (Wereld).
Natuurkaart
De Natuurkaart is een gezamenlijk initiatief van Staatsbosbeheer, Vogelbescherming Nederland, Vereniging Natuurmonumenten, de 12 provinciale Landschappen, Museum Naturalis en het Goois Natuurreservaat.
Kaarten en beschrijvingen van natuurgebieden
Uit inBrabant
Wat is er te beleven in Brabant.
Brabantse Landschap
Natuurbehoud Brabantse landschap
Fietsen123
Fietsroutes en andere fiets aangelegenheden.
Kleij Gordijnen en Tapijten
Sinds jaar en dag is Kleij Gordijnen en Tapijten aan de Nieuwe Haagdijk te Breda, hét adres voor kwaliteitsstoffering. In de persoon van Jeroen Kleij wendt inmiddels de vierde generatie ‘Kleij’ zijn vakmanschap aan en voorziet u van het beste advies. Het karakteristieke pand ademt een bijzondere sfeer uit en de semi-klassieke inrichting vormt een fraai contrast met de vele kleuren in gordijnen en tapijten die u hier aantreft. Naast een ongekende variëteit in raamdecoratie, (buiten- en binnen)zonwering, tapijten, karpet en marmoleum kunt u hier ook terecht voor vloeren van hout, laminaat en parket. Alles wordt vakkundig aangemeten en indien gewenst op maat gemaakt.