Moederdagbrunch


Op zondag 13 mei hebben wij een overheerlijke Moederdagbrunch. Wij ontvangen u om 11.30u met een heerlijk welkomstdrankje.

Daarna een keuze uit twee heerlijke soepen, tomatensoep of aspergesoep. Wij serveren dit met wit en bruin stokbrood en smeersels. Vervolgens nodigen wij u uit om van het buffet de heerlijkste gerechten te kiezen.

Het koude gedeelte van de brunch bestaat uit huzarensalade, kipsalade, vis-salade, ham -asperge rolletjes, gemarineerde kipfilet, wraps gevuld met gerookte zalm, haring, amuse met Hollandse garnalen, gevulde eieren, vitello tonato en mini worstenbroodjes.

Het warme gedeelte van het buffet bestaat uit varkensrollade forestière, kipfilet met satésaus, ossehaaspuntjes met stroganoffsaus, spare-ribs, dit alles geserveerd met frites en Parijse aardappeltjes.

Het dessertbuffet heeft de volgende variaties, ijstaart, warme kersen, fruitsalade, ijsmacarons, chocolademousse en slagroom.

U dient voor deze brunch vooraf te reserveren.

De prijs van de brunch is voor volwassenen 26,50 voor onze kleine gasten* tot en met 12 jaar 15,-. Indien gewenst heeft u voor € 35,- per persoon ook de drankjes inclusief**. Kinderen tot 15 jaar met drankjes 21,-**. Rode wijn, witte wijn, brand bier van de tap, hollands assortiment, frisdranken, koffie en thee.

*voor de kleine gasten is een kindermenu te bestellen. Vegetarisch en diëten bij de reservering melden.
**Dranken inclusief tot 14.30u.